Βαλέρια Κουρούπη: «Έφυγα στενοχωρημένη και έλεγα τι κρίμα που τελείωσε»


Η Βαλέρια Κουρούπη θα βρεθεί ξανά στην την τηλεόραση, στη σειρά Μην ψαρώνεις, και μιλά γι” αυτό, αλλά και για τα γυρίσματα.

Η δημοφιλής ηθοποιός εκφράζει τον ενθουσιασμό της και αποκαλύπτει ότι έφευγε στενοχωρημένη από τα γυρίσματα.

«Εννοείται πως θα ήθελα να συνεχιστεί ο ρόλος και υπάρχει προοπτική. Όταν υπάρχουν τέτοιες δουλειές, είναι ευτυχία για έναν ηθοποιό. Είνοι μια ωραία συγκυρία γιατί ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Πιέρρος Ανδρακάκος, που δεν είχα δουλέψει ξανά μαζί του, ξέρει να κάνει καταπληκτικά αυτή τη δουλειά και έχει έναν μαγικό τρόπο να συντονίζει, να κάνει ωραίες σκηνές, να δίνει χρόνο. Όμως και ως άνθρωπος και οργανωτικά είναι εκπληκτικός. Με τέτοιους ανθρώπους παρακαλάς να δουλεύεις».

Ακόμα αποκαλύπτει πως πέρασε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων:

«Γτα γυρίσματα πέρασα καταπληκτικά. Αρχικά με τη Μαρία Λεκάκη είμαστε φίλες πάρα πολλά χρόνια όπως και με τη Φαίδρα Δρούκα και με άλλα παιδιά που γνωρίζω καλά. Οπότε ήταν λίγο σαν reunion. Οι σκηνές ήταν πολύ ωραίες, αισθανόμουν πολύ άνετα, δεν μας κυνηγούσε ο χρόνος και γίνονταν τα πράγματα με μια γλύκα. Έφυγα στενοχωρημένη και έλεγα τι κρίμα που τελείωσε».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε και τα θεατρικά της σχέδια:

«Θα κάνω μια αντικατάσταση στην παράσταση του Βασίλη Θωμόπουλου “Διπλή ταρίφα” σε μια ανοιξιάτικη περιοδεία σε ωραίες και μεγάλες πόλεις. Θα γυρίσουμε την Ελλάδα και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο. Εμένα μου αρέσει πολύ να παίζω στην επαρχία και είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: My tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ