Βοσνία – Ελλάδα: “Έχουμε αντιμετωπίσει και πιο καλούς παίκτες από τον Τζέκο”


“Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τη Βοσνία” ανέφερε ο αμυντικός της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Σιόβας, ενώ σχολίασε και το ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο του, αντιμετωπίζοντας τον Εντίν Τζέκο.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα, μια ημέρα πριν το Βοσνία – Ελλάδα:

Για το ποιο είναι το κλειδί του ματς: “Είναι ένα δύσκολο ματς σε μία δυνατή και καυτή έδρα. Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες. Κάνουμε μία νέα αρχή και δένουμε σιγά σιγά και πιστεύω αύριο να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που το θέλουμε για να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στο Euro.”

Βοσνία – Ελλάδα: Δυο προβλήματα για Προσινέτσκι

Για τις απουσίες των Μανωλά, Τοροσίδη και Μήτρογλου: “Σίγουρα είναι μεγάλες απουσίες. Πολύ καλοί παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε για να βοηθηθούμε. Δεν έχουμε όμως να φοβηθούμε τίποτα. Και αυτοί που είμαστε θα ανταπεξέλθουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εάν κάθε παίκτης δώσει το 100% θα είμαστε καλά.”

Για το κίνητρο με αντίπαλο τον Τζέκο: “Δεν πιστεύω ότι έχουμε άγχος με την έδρα ή τον Τζέκο. Όλοι έχουμε εμπειρία από έδρες και καυτά ντέρμπι στην Ελλάδα. Έχουμε παίξει και με ισάξιους ή και πιο καλούς παίκτες από τον Τζέκο και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.”

Για το εάν νιώθουν πίεση μετά τις αποτυχίες της Εθνικής: “Το είχα πει και τις προηγούμενες μέρες. Έχουμε μία πίεση. Όμως με τη νίκη με το Λιχτενστάιν μας έφυγε ένα βάρος. Πάμε τώρα να πάρουμε κάτι θετικό. Δεν έχουμε τόσο άγχος εκτός έδρας. Μπορούμε να πάρουμε κάποια αποτέλεσματα στην έδρα μας. Πιστεύω ότι δεν έχουμε πολύ άγχος.”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ