Κρήτη: «Έσχισε» τους αιθέρες 17χρονη πιλότος πάνω από την παρέλαση (vid, pics)

Tη στιγμή της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στο δήμο Χερσονήσου, ένα αεροσκάφος έσχιζε τους αιθέρες – Στο πιλοτήριο βρισκόταν η 17χρονη Κρητικιά Μαρία Γιατράκη

Δεν είναι η πρώτη φορά για το τολμηρό κορίτσι προχώρησε στο εγχείρημα αφού και την 25η Μαρτίου του 2016, βρισκόταν μέσα στο Τσέσνα που πέταξε πάνω από την παρέλαση σε Χερσόνησο, Γούβες και Επισκοπή, υπό το περήφανο βλέμμα των γονιών της και των Κρητικών.

Και αυτή τη φορά η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου με εθνική υπερηφάνεια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους Έλληνες. H κίνηση μάλιστα γίνεται με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου.

«Έλληνες το κεφάλι ψηλά!»

Όπως σημείωσε η Μαρία Γιατράκη μιλώντας στο neakriti.gr «έχει ξαναγίνει και ήθελα να το ζήσω και πάλι και να τιμήσω τους πεσόντες της 25ης Μαρτίου, μια και αποφοιτώ φέτος ήθελα να είναι σαν τελευταίος χαιρετισμός.. Είμαι ενθουσιασμένη και νιώθω χαρά και υπερηφάνεια. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους Έλληνες είναι το κεφάλι ψηλά, αισιοδοξία, κι αυτοί που πολέμησαν είχαν θάρρος.Θα πρέπει να βάζουμε στόχους και να έχουμε όνειρα».

Τα επόμενα σχέδια της 17χρονης είναι να συνεχίσει μετά το σχολείο να συνεχίσει και επαγγελματικά να πιλοτάρει αεροσκάφη, αλλά και να διαγωνιστεί στις Πανελλαδικές με στόχο τις μουσικές σπουδές.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ