Μουτσινάς: «Επειδή έκανα σόου με τη Ζέτα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξανακάνω σόου»

Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογείται αν έχει κάποιο απωθημένο από την τηλεοπτική του διαδρομή, ενώ αποσαφηνίζει ότι θα μπορούσε να ξανακάνει show, παρά τον όχι και τόσο επιτυχημένο πειραματισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Έχεις κάνει πρωινό, μεσημεριανό, απονευματινό, talk show, show, έχεις υπάρξει σε κριτική επιτροπή…Έχεις κάποιο απωθημένο;

«Θες να με διώξεις από την τηλεόραση και μου τα πέταξες όλα μες στα μούτρα; Δεν έχω κάποιο απωθημένο, θα μπορούσα ξανακάνω μια γύρα από όλα αυτά, γιατί είναι όλα διαφορετικά από μόνα τους. Επειδή έκανα σόου με τη Ζέτα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξανακάνω σόου».

Είσαι παρουσιαστής ή ηθοποιός;

«Είμαι μοντέλο!»

Σε ενδιαφέρει η παρουσίαση ή στόχος σου είναι το θέατρο και οι εκπομπές απλώς προκύπτουν;

«Στόχος μου και αγάπη μου μεγάλη είναι το θέατρο και είμαι ηθοποιός. Ο τρόπος που παρουσιάζω είναι πολύ θεατράλε, πολύ ποτισμένος από το κομμάτι του ηθοποιού, γι” αυτό και δεν μπορώ να πω ότι είναι παρουσίαση. Είναι μικρό θεατρικό κι αυτό. Σαν ηθοποιός αισθάνομαι ότι υπάρχω».

Τηλεοπτικό σενάριο θα έγραφες;

«Και η “Οδύσσεια μιας περιφρονεμένης” τι ήταν; Κάθε μέρα παιζόταν επεισόδιο! Δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε. Το βρίσκω πολύ αγχωτικό να πρέπει να δίνεις συνεχώς επεισόδια και να κατεβάζει ο εγκέφαλος σου πράγματα».

Σαν άνθρωπος πεισμώνεις ή τα παρατάς εύκολα;

«Προσπαθώ να δω τι γίνεται κάθε φορά. Ούτε πεισμώνω, να πω “όχι, δεν με ενδιαφέρει , αφού, αν κάτι είναι τελειωμένο, γιατί να πάω ή να πω “ωραία, μια χαρά, τελείωσε, γεια σου”».

Πηγή: Τηλέραμα

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ