Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας έφερε δάκρυα στην ομάδα


Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και λύγισαν.

Τα αγόρια και τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας του Survivor αγωνίστηκαν μεταξύ τους, με σκοπό να καταφέρουν να κερδίσουν και να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας με φίλους τους. Συγκεκριμένα, θα είχαν τη δυνατότητα να διαβάσουν μηνύματα και να δουν βίντεο φιλικών τους προσώπων.

Το αγώνισμα ήταν αγώνισμα ισορροπίας, με τον παίκτη που θα έχανε τις μπάλες από το ειδικά διαμορφωμένο prop να βγαίνει από το παιχνίδι, ενώ νικητής στέφεται εκείνος που θα καταφέρει να κρατήσει τις μπάλες στη θέση τους μέχρι το τέλος.

Νικητής από τους άντρες ήταν ο Τόνι, ο οποίος πήρε μαζί του τον Βασίλη Βασιλικό και τον Παναγιώτη , ενώ από τις γυναίκες νικήτρια ήταν η Δήμητρα, η οποία επέλεξε την Αφροδίτη, καθώς είχε γενέθλια και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Παναγιώτης έλαβε βίντεο-μήνυμα από την κοπέλα του Εβελίνα και η συγκίνησή του ήταν ολοφάνερη, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς του είπε:

«Σε βλέπω στον ύπνο μου…Θέλω να συνεχίσεις έτσι…».

Εκείνος φίλησε την τηλεόραση, ενώ έλαβε και μια συμβουλή από εκείνη.

Έπειτα, ακολούθησε ο Τόνι, ο οποίος είδε βίντεο της γυναίκας του να του λέει: «Σε σκεφτόμαστε καθημερινά. Σ’αγαπάω, σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου…».

Δείτε το απόσπασμα και τη συμβουλή της Εβελίνας προς τον Παναγιώτη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ