Αντώνης Καρυστινός: «Νιώθεις και την εμπειρία και φέρεσαι και λίγο πατρικά»


Φέτος τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τη σειρά του Ant1 «Η επιστροφή», οπού συμπρωταγωνιστεί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πώς είναι η συνεργασία τους;
«Με την Άννα είχαμε βρεθεί μία φορά στο παρελθόν, στο θέατρο, στον «Υπηρέτη δύο αφεντάδων», που κάναμε ένα ζευγάρι ταιριαστό, τη γνωρίζω και την εμπιστεύομαι. Με τον Αλέξανδρο είμαι χαρούμενος που συνεργαστήκαμε, γιατί δεν είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά έχω να σταθώ στο ότι έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία αυτού του ανθρώπου στον πρώτο κύκλο και είναι νομίζω υποκριτικά στην καλύτερη στιγμή του».

Συνεργάζεστε και με αρκετούς νέους ηθοποιούς.
«Ξέρεις πώς είναι όταν ξαφνικά μπαίνεις σε ένα χώρο όπου κατακλύζεται από νέους ανθρώπους. Νιώθεις την ηλικία σου! (γέλιο). Νιώθεις και την εμπειρία και φέρεσαι και λίγο πατρικά. Όλα αυτά συμβαίνουν, δεν είναι κάτι το οποίο επιδιώκει κανείς. Έτσι είναι η ζωή. Έχω νιώσει και πατρικά απέναντι τους και θαυμασμό για αυτό το ακατέργαστο που έχει αυτή η ηλικία, έχω νιώσει όμορφα και έχω δει και κάποια από αυτά τα παιδιά τα οποία αξίζουν να προχωρήσουν και έχουν πολλά όμορφα πράγματα να δώσουν», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ