Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ήμουν ψώνιο από μικρό παιδί»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκαλύπτει ότι δεν του άρεσαν ποτέ τα μικρά πράγματα, ενώ από μικρός ήταν…ψώνιο

Ο ηθοποιός αναφέρει ακόμη, ότι έχει βιώσει οικονομικά δύσκολες περιόδους, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει χάσει ποτέ χρήματα από δουλειά.

Είσαι από τους ακριβοπληρωμένους της δουλειάς;

Είμαι από τους καλά πληρωμένους! Λεν πάω ποτέ τσάμπα και δεν έχω χάσει ποτέ και λεφτά από την δουλειά μου. Έκανα κάποια γυρίσματα πριν από χρόνια για μια σειρά με τον Γιάννη Καραγιάννη, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, αλλά δεν τους βγήκε στο μοντάζ. Λοιπόν εφ’ όσον δούλεψα απαίτησα τα χρήματα και τα πήρα κι ας μην προβλήθηκε ποτέ η σειρά αυτή. Παρόλα αυτά προσπαθώ κι εγώ να τακτοποιήσω τα οικονομικά μου.

Χρειάστηκε στην πορεία σου να αναγκαστείς να χτυπήσεις πόρτες;

Όχι πόρτες δεν χτύπησα ποτέ! Τώρα εάν εννοείς.. οτι σήκωσα το τηλέφωνο και είπα ότι εδώ είμαι, ναι, το έχω κάνει.. Και φέτος τηλεφώνησα στην Ελένη Ράντου, καθώς ο παραγωγός που γνώριζε ότι ήμουν στην παράσταση « Οι 12 ένορκοι» για 4 χρόνια και με μεγάλη επιτυχία! Λεν νομίζω ότι είναι κακή κίνηση αυτή. Εδώ το έκανε ο Μάρλον Μπράντο, δεν θα το έκανα εγώ; Είμαστε κομπλεξικοί εμείς οι Έλληνες. Εάν στείλεις το βιογραφικό σου σε μια δουλειά, δεν σημαίνει ότι χτυπάς και ενοχλείς την πόρτα του.

Βρέθηκες ποτέ, σε οικονομικό αδιέξοδο;Έχεις πέρασει και δύσκολα;

Σε οικονομικό αδιέξοδο όχι, δύσκολα ναι! Είμαι άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω και πήγα και δούλεψα σε άσχετη δουλειά , από αυτή που κάνω. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, που είπα το όχι, σε καθημερινές παρουσίες μου στην τηλεόραση, λόγω των δικών μου θέλω και της δικής μου φιλοσοφίας στο χώρο της τέχνης μου, πήγα και δούλεψα ως μπάρμαν, για να βιοποριστώ. Τότε το καθημερινό σήριαλ είχε ταυτιστεί με τον Νίκο Φώσκολο και την σαπουνόπερα και δεν το ήθελα για εμένα. Βέβαια κατόπιν πήρα ρόλους σε άλλες καθημερινές σειρές, που ήταν πιο κοντά σε μένα. Ήμουν ψώνιο από μικρό παιδί! Ποτέ δεν μου άρεσαν τα μικρά πράγματα. Πάντως η οποιαδήποτε δουλειά δεν είναι ντροπή! Σίγουρα υπάρχει ανεργία, αλλά όποιος θέλει να δουλέψει πραγματικά, πάντα θα βρίσκει κάτι να κάνει…

Πηγή: Full life

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ