Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε η μεγάλη νικήτρια του Bake Off Greece!


Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την αποκάλυψη της νικήτριας του Bake Off Greece!

O τελικός του Bake Off Greece έγινε την Κυριακή, 24 Μαρτίου και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Βένια Φλέεσα!
Στον μεγάλο τελικό βρέθηκαν η Λένα Σαμέρκα και η Βένια Φλέσσα με τη δεύτερη να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και, φυσικά, τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας!
Στην τελευταία δοκιμασία του διαγωνισμού, οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να δημιουργήσουν το τραπέζι της ζωής τους: ένα μενού εμπνευσμένο από προσωπικές τους στιγμές, δικές τους αγαπημένες συνταγές αλλά και συνταγές που διδάχθηκαν και εκτέλεσαν όλο αυτό το διάστημα στο «Bake Off Greece».

Σε αυτή τη «μάχη», οι δύο παίκτριες είχαν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους που μπήκαν στην «τέντα» για να τις στηρίξουν με τα λόγια και την παρουσία τους αλλά και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με τους οποίους διένυσαν αυτή τη μακρά διαδρομή.
Η Βένια καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε το κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, τον πατέρα της που δεν σταμάτησε λεπτό να κλαίει και δεν δίστασε να αναφέρει πότε γυρίστηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο. Μήνες πριν είχε γυριστεί ο μεγάλος τελικός και όλοι έμειναν άφωνοι με την αποκάλυψη της Βένιας!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ