Ο ράπερ R. Kelly έχει μείνει άφραγκος!


Ζητάει από το δικαστήριο να του επιτρέψει να πάει νια συναυλίες στη Μέση Ανατολή, μήπως «ζεστάνει» την τσέπη του.

Χωρίς λεφτά ισχυρίζεται ότι έχει μείνει ο R. Kelly μετά την απαγγελία κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις τον περασμένο Φεβρουάριο, ζητώντας από το δικαστήριο να του επιτρέψει να ταξιδέψει για συναυλίες στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο διάσημος ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κελί, επιθυμεί να ταξιδέψει, προκειμένου να πραγματοποιήσει πέντε συναυλίες στο Ντουμπάι τον άλλο μήνα. Δεν αναφέρονται ωστόσο ούτε τα μέρη όπου θα τις κάνει ούτε πόσα χρήματα θα αποκομίσει από αυτές παρά μόνο ότι οι εμφανίσεις είχαν κανονιστεί πριν από τη σύλληψη του.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, ο 52χρονος σταρ υποστηρίζει ακόμα ότι πρόκειται να συναντηθεί με μέλη των βασιλικών οικογενειών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο R. Kelly σύμφωνα με την Espresso φέρεται ότι δυσκολεύεται να πλησιάσει τη διατροφή που καταβάλλει για την κόρη του, αλλά και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του, μετά τις απανωτές ακυρώσεις τόσο των εμφανίσεων του όσο και των συμβολαίων του στις ΗΠΑ, αλλά και έπειτα από την αφαίρεση των τραγουδιών του από τα playlists υπηρεσιών streaming μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.

Ο ίδιος, πάντως, έλυσε τη σιωπή του στα social media με ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει το «Happy Bithday» για τα 21α γενέθλια της κόρης του, οι σχέσεις του με την οποία έχουν διαταραχτεί μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του.

Μάλιστα, η Τζόαν αποκάλεσε τον πατέρα της «τέρας» στη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής εμφάνισης της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ