Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Δεν χρειάζεται να παίρνουμε τη ζωή πολύ στα σοβαρά»

Πρωταγωνιστής επιτυχημένης σειράς μιλάει για το ρόλο του και μοιράζεται τα όνειρα του για το μέλλον.

Πρόκειται για τον Τούρκο ηθοποιό, Τσαγλάρ Ερτουγρούλ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Φαζιλέτ» που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Μοιάζετε με τον ήρωα που υποδύεστε;

«Έχουμε κοινά στοιχεία, αλλά διαφέρουμε στον τρόπο που ο Παγίζ αντιμετωπίζει τη ζωή και τους κανόνες που έχει βάλει και δεν θέλει να παραβαίνει. Δείχνει σνομπ, αλλά κατά βάθος είναι ένας χαρακτήρας που έχει ως γνώμονα το σωστό και το δίκαιο».

Το μυστικό για να έχει μια σχέση διάρκεια;

«Η εμπιστοσύνη. Η πίστη στον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Και να μην ξεχνάς την ατομικότητα του άλλου. Όταν είσαι σε μια σχέση, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι ο καθένας έχει την προσωπική του ζωή, όνειρα και επιθυμίες, και να συναντάς τον άλλο στα μισά του δρόμου. Αυτό ζητά ο Παγίζ από τη Χαζάν. Δείχνει υπομονή και περιμένει να είναι ειλικρινής μαζί του».

Η σχέση τους βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

«Το γεγονός ότι η Χαζάν του κρύβει κάτι πολύ σημαντικό, ωθεί τον Παγίζ στα όρια του. Οι αποκαλύψεις έρχονται η μία μετά την άλλη και οι δυο τους θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές. Η αλήθεια θα φέρει τη λύτρωση και θα δείξει αν έχουν τη δύναμη να προχωρήσουν μαζί ή να χωρίσουν οριστικά», λέει στο 7Μερεςtv

Μαρία Φιλίππου: «Αγαπώ οτιδήποτε κάνω στη δουλειά μου»

Για μια ακόμη σεζόν η Μαρία Φιλίππου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η Κύπρια ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν η επιτυχία είναι συγκυρία πραγμάτων, αν αγαπάει την τηλεόραση και για τις μετρημένες εμφανίσεις στην πατρίδα της.

H επιτυχία της σειράς είναι συγκυρία πραγμάτων;

«Αναμφίβολα. Για κάθε σειρά αυτό ισχύει. Ο κάθε επαγγελματίας να είναι στο πόστο του και να ξέρει τη δουλειά του. Η εντιμότητα, με την οποία γίνεται μία σειρά. Εδώ, οι ηθοποιοί έχουμε δέσει πάρα πολύ μεταξύ μας. Πλέον έχουμε μετρήσει τα γράδα μας και ξέρουμε όλοι τους ρόλους μας πολύ σωστά. Όταν παίρνουμε στα χέρια μας την κάθε σκηνή, προσπαθούμε, μαζί με τη σκηνοθέτρια, να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και μην ξεχνάτε ότι το καθημερινό έχει ιδιαίτερες δυσκολίες».

-Αγαπάτε την τηλεόραση;

«Θα ήμουν αγνώμων αν δεν την αγαπούσα. Από το θέατρο ξεκίνησα, αλλά έγινα γνωστή από την τηλεόραση. Ξέρετε, οτιδήποτε κάνω το αγαπώ. Αλλιώς δεν θα ήμουν έντιμη απέναντι στη δουλειά μου. Αν δεν την αγαπάς, τότε σημαίνει ότι τη μισή σου ζωή την πετάς. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και θεωρώ ότι κάθε φορά προσπαθώ, στους ρόλους που καλούμαι να παίξω, να βρω την αλήθεια τους. Να μου θυμίζουν γυναίκες που ξέρω ή να μου θυμίζουν εμένα».

-Αν και Κύπρια, οι εμφανίσεις σας στην πατρίδα είναι μετρημένες…

«Η ζωή με έφερε να είμαι στην Αθήνα. Την πατρίδα μου την αγαπώ πολύ. Είχα μια υπέροχη συνεργασία, ανεβάσαμε τους “Μπαμπάδες με ρούμι”, με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Νίκη Λάμη και τον Κούλη Νικολάου. Ήταν καταπληκτικό συναίσθημα το να βρίσκομαι στον τόπο μου και να κάνω περιοδεία», λέει στον Τηλεθεατή.

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Δεν χρειάζεται να παίρνουμε τη ζωή πολύ στα σοβαρά»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here