Μαρία Φιλίππου: «Αγαπώ οτιδήποτε κάνω στη δουλειά μου»


Για μια ακόμη σεζόν η Μαρία Φιλίππου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η Κύπρια ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν η επιτυχία είναι συγκυρία πραγμάτων, αν αγαπάει την τηλεόραση και για τις μετρημένες εμφανίσεις στην πατρίδα της.

H επιτυχία της σειράς είναι συγκυρία πραγμάτων;

«Αναμφίβολα. Για κάθε σειρά αυτό ισχύει. Ο κάθε επαγγελματίας να είναι στο πόστο του και να ξέρει τη δουλειά του. Η εντιμότητα, με την οποία γίνεται μία σειρά. Εδώ, οι ηθοποιοί έχουμε δέσει πάρα πολύ μεταξύ μας. Πλέον έχουμε μετρήσει τα γράδα μας και ξέρουμε όλοι τους ρόλους μας πολύ σωστά. Όταν παίρνουμε στα χέρια μας την κάθε σκηνή, προσπαθούμε, μαζί με τη σκηνοθέτρια, να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και μην ξεχνάτε ότι το καθημερινό έχει ιδιαίτερες δυσκολίες».

-Αγαπάτε την τηλεόραση;

«Θα ήμουν αγνώμων αν δεν την αγαπούσα. Από το θέατρο ξεκίνησα, αλλά έγινα γνωστή από την τηλεόραση. Ξέρετε, οτιδήποτε κάνω το αγαπώ. Αλλιώς δεν θα ήμουν έντιμη απέναντι στη δουλειά μου. Αν δεν την αγαπάς, τότε σημαίνει ότι τη μισή σου ζωή την πετάς. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και θεωρώ ότι κάθε φορά προσπαθώ, στους ρόλους που καλούμαι να παίξω, να βρω την αλήθεια τους. Να μου θυμίζουν γυναίκες που ξέρω ή να μου θυμίζουν εμένα».

-Αν και Κύπρια, οι εμφανίσεις σας στην πατρίδα είναι μετρημένες…

«Η ζωή με έφερε να είμαι στην Αθήνα. Την πατρίδα μου την αγαπώ πολύ. Είχα μια υπέροχη συνεργασία, ανεβάσαμε τους “Μπαμπάδες με ρούμι”, με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Νίκη Λάμη και τον Κούλη Νικολάου. Ήταν καταπληκτικό συναίσθημα το να βρίσκομαι στον τόπο μου και να κάνω περιοδεία», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ