Βοσνία – Ελλάδα LIVE: Δυνατή “μάχη” στα προκριματικά του Euro 2020


Αντιμετώπισε το Λιχτενστάιν με σεβασμό αλλά τώρα ήρθε η ώρα για την Εθνική Ελλάδας να δείξει πως… χτίζει κάτι καλό, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Crash test για την Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2020, μέσα στην έδρα της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ζητήσει μόνο τη νίκη μέσα στη Ζένιτσα – Οι τελευταίες συναντήσεις με την ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι ήταν επεισοδιακές.

Κρίσιμη «μάχη» για την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020. Η Γαλανόλευκη αντιμετωπίζει στη Ζένιτσα την Βοσνία, για τη δεύτερη αγωνιστική αυτής της φάσης της διοργάνωσης.

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Αρμενίας, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της. Η Εθνική Ομάδα θέλει να φύγει αήττητη από μία δύσκολη έδρα, για να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση.

Η Εθνική Ελλάδας μπήκε με το… δεξί στα προκριματικά του Euro 2020. Στην πρεμιέρα του δέκατου ομίλου κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 το Λιχτενστάιν.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η Βοσνία είναι από τους βασικούς αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας, στη «μάχη» για την πρόκριση στα τελικά του επετειακού Euro 2020. Φαβορί στον όμιλο είναι η Ιταλία, ενώ συμμετέχουν ακόμα η Φινλανδία, η Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Στην τελευταία επίσκεψή της στη Ζένιτσα, πριν από δύο χρόνια, πήρε ισοπαλία με 0-0 από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκε στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έχασε το εισιτήριο από την Κροατία.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως –όπως και εκείνη του «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018- στιγματίστηκε από επεισόδια.

Στα τελευταία 9 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες η Ελλάδα μετράει 4 νίκες, άλλα 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και η Βοσνία μετράει μόλις μία νίκη.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός στον αγώνα κόντρα στο Λιχτενστάιν, εν΄β ο Φιορίν Ντουρμισάι αντυικατέστησε τον τραυματία, Κώστα Μήτρογλου.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι. Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς, Χέσελ Στρίγκεστα και 4ος ο Πολ Φαν Μπέκελ.Η βαθμολογία του 10ου ομίλου

1. Ιταλία (2-0) 3
2. Ελλάδα (2-0) 3
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη (2-1) 3
4. Φινλανδία (2-2) 3
5. Αρμενία (1-2) 0
6. Λιχτενστάιν (0-4) 0

Τα άλλα δύο σημερινά ματς του ομίλου:
Αρμενία-Φινλανδία 0-2
Ιταλία-Λιχτενστάιν (21:45)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική, 8 Ιουνίου:
Φινλανδία-Βοσνία (19:00)
Αρμενία-Λιχτενστάιν (19:00)
Ελλάδα-Ιταλία (21:45)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ