Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια Γρεβενών ο 21χρονος Ροδίτης


Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε την Τρίτη (26/03/2019) ο 21χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 21χρονος κλήθηκε σήμερα (26/03/2019), σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, από την ανακρίτρια Γρεβενών μετά από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, για να δώσει τους κωδικούς του στους δυο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Το αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση αφορά μόνο στον 21χρονο Ροδίτη καθώς ο 19χρονος έχει δώσει ήδη όλους τους κωδικούς του στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται αν έχουν σβηστεί ηλεκτρονικά αρχεία που θα φώτιζαν την υπόθεση.

Η μεταγωγή του στην ανακρίτρια Γρεβενών έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», δήλωσε στο Star ο πατέρας της άτυχης Ελένης.

Αναπαράσταση του εγκλήματος διερευνούν οι αρχές

Τέσσερις μήνες μετά το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο οι αρχές δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα από την άρση απορρήτου. Στα τρία κινητά τηλέφωνα και τα laptop της Ελένης δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο.

Για να ολοκληρωθεί η έρευνα δεν αποκλείεται να γίνει και αναπαράσταση.

Η οικογένεια Τοπαλούδη δεν αποκλείεται να κυνηγήσει νομικά και εκείνους που θα αποδειχθεί ότι είχαν έμμεσο ρόλο στη δολοφονία της κόρης τους.

Δύο «ξένοι» στην ίδια φυλακή οι φερόμενοι ως δράστες

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν την παραμικρή επαφή μέσα στη φυλακή. Έχουν μεταφερθεί σε διαφορετικά κελιά τα οποία μάλιστα είναι απομακρυσμένα το ένα από το άλλο.

Προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες. Είχαν δηλώσει εξ’ αρχής ότι δεν θέλουν να συναντηθούν και αυτό τηρείται μέχρι σήμερα.

Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στις φυλακές για τους δυο κρατούμενους είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Αυλώνα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ