Εθνική Ελλάδας – Αναστασιάδης: “Είπα στους παίκτες ότι αδικούσαν τους εαυτούς τους”


Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι δεν ήξερε αν πρέπει να χαρεί για το 2-2 της Εθνικής Ελλάδας στην έδρα της Βοσνίας ή να λυπηθεί για το ότι χάθηκε η ευκαιρία ακόμη και για τη νίκη. Τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο…

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία, εξέφρασε τα ανάμεικτα συναισθήματα που του άφησε το αποτέλεσμα και αναφέρθηκε στα λόγια που είχε στους διεθνείς.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος από αυτό που έγινε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στα πρώτα 20 λεπτά, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να τα αλλάξουμε όλα από την μια στιγμή στην άλλη. Είναι φοβισμένα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω το γιατί. Από το 20’ και μετά άρχισε να παίρνει μπροστά η ομάδα και τους είπα και στο ημίχρονο όχι μόνο ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αν κι εγώ πιστεύω ότι τα εκτός έδρας είναι πιο εύκολα από τα εντός. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, του είπα ότι αδικούν τους εαυτούς τους. Μετά τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα όλοι θα πανηγυρίζουν αλλά εγώ δεν είμαι αυτή της άποψης. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε τα λάθη για να μην ξαναγίνουν. Έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ