Τσαπεκοένσε: Επέζησε από την αεροπορική τραγωδία και πέθανε παίζοντας ποδόσφαιρο


Ο ένας από τους έξι επιβάτες της μοιραίας πτήσης που διασώθηκαν, έχασε τη ζωή του μετά από καρδιακή προσβολή

Ο Rafael Henzel, ένας δημοσιογράφος του ραδιοφώνου ο οποίος επέζησε από τη συντριβή που χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας ποδοσφαίρου Τσαπεκοένσε το 2016, πέθανε την Τρίτη (26/03) από καρδιακή προσβολή, όπως δήλωσε η βραζιλιάνικη ομάδα, σε ηλικία 45 ετών.

Η εφημερίδα «Ο’ Globo» ανέφερε ότι ο 45χρονος κατέρρευσε παίζοντας ποδόσφαιρο στα νότια της Σαπέκο και παρόλο που τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο κατέληξε.

Ένα ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο στην περιοχή, ο Henzel επέστρεψε στη δουλειά του μετά από ανάκαμψη από το αεροπορικό δυστύχημα.

«Σε όλη τη λαμπρή καριέρα του, ο Rafael είπε την ιστορία της Τσαπεκοένσε», ανέφερε η ομάδα στην ιστοσελίδα της. «Ήταν σύμβολο της ανασυγκρότησης του συλλόγου και θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Ο Henzel ήταν ένας από τους έξι ανθρώπους που επιβίωσαν από τη συντριβή, η οποία σκότωσε 71 από τους 77 ανθρώπους που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Η ομάδα πήγαινε για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana στη Μεντεγίν όταν το αεροσκάφος συνετρίβη σε μια πλαγιά. Τρεις παίκτες επέζησαν επίσης από τη συντριβή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ