Κάνε την επιδερμίδα σου να δείχνει ελαφρώς ηλιοκαμένη – 2 τρόποι για το τέλειο αποτέλεσμα


Μπορεί ο χειμώνας να μας ταλαιπώρησε αρκετά φέτος, ωστόσο η άνοιξη ήρθε νωρίς.

Ο Μάρτης από τις αρχές του μάς κακομαθαίνει με ηλιόλουστες ημέρες και η αλήθεια είναι ότι με τον ήλιο να πρωταγωνιστεί, αυτό που αναζητάμε είναι πιο bronze επιδερμίδα.

Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν τη συγκεκριμένη περίοδο. Το ηλιοκαμένο look πρέπει να είναι διακριτικό, παίζουμε με τις λάμψεις, χρησιμοποιούμε προσεχτικά τα bronze προϊόντα μακιγιάζ και τα εφαρμόζουμε στα κατάλληλα σημεία.

Θέλουμε αυτό το look που μας χαρίζει ο ήλιος τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού που κάνουμε ηλιοθεραπεία με αντηλιακό προσώπου με δείκτη SPF 30.

Και υπάρχουν 2 τρόποι να το αποκτήσουμε αυτό το look, με προϊόντα που έχουμε στο νεσεσέρ μας.

Κάνουμε focus στη βάση του μακιγιάζ και συγκεκριμένα ανακατεύουμε μία δόση από το υγρό foundation που χρησιμοποιούμε, με μισή δόση από ένα υγρό bronze foundation. Τοποθετούμε και τα δύο προϊόντα στο χέρι μας και τα ανακατεύουμε καλά με το δάχτυλό μας ή με ένα πινέλο.
Μόλις τα δύο προϊόντα γίνουν mix ελέγχουμε την απόχρωση να μην απέχει από τη φυσική μας. Θέλουμε μόλις 2 με 3 τόνους πιο σκούρο χρώμα.

Απλώνουμε τη βάση στο πρόσωπο και τη δουλεύουμε στο λαιμό και αν χρειαστεί και στο ντεκολτέ. Αφήνουμε τα υγρά προϊόντα να απορροφηθούν και συνεχίζουμε κανονικά με το υπόλοιπο μακιγιάζ, αποφεύγοντας σε αυτή τη περίπτωση να εφαρμόσουμε bronzer.

Ο δεύτερος τρόπος είναι ακόμη πιο απλός. Κάνουμε κανονικά τη βάση στο πρόσωπό μας. Μπορούμε να κάνουμε full κάλυψη με foundation, να δουλέψουμε τοπικά concealer ή να εφαρμόσουμε πούδρα σε όλο το πρόσωπο.

Στη συνέχεια επιλέγουμε ένα matte bronzer-όχι υπερβολικά σκούρο-και το εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά, όπως κάνουμε κοψίματα. Το σβήνουμε προς τα πάνω στο μέτωπο, κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι προς το λαιμό. Είμαστε πιο γενναιώδορες με το bronzer στην περιοχή της μύτης-αυτό είναι το σημείο που μαυρίζει πάντα περισσότερο, όταν καθόμαστε στον ήλιο.

Για να κάνουμε ακόμη πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα προσθέτουμε διακριτικές λάμψεις στο κόκαλο των ζυγωματικών, στη ράγχη της μύτης καθώς επίσης και στις εσωτερικές κόγχες των ματιών.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ