Εθνική Ελλάδας – Κολοβός: “Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω τον εθνικό ύμνο”


Ο Δημήτρης Κολοβός “λύτρωσε” την Ελλάδα στο μεγάλο ματς της Εθνικής με τη Βοσνία, σκοράροντας για πρώτη φορά με τα “γαλανόλευκα” και υπογράμμισε τη σημασία που είχε για τον ίδιο το συγκεκριμένο γκολ.

Με το πρώτο του γκολ στην Εθνική Ελλάδας, ο Δημήτρης Κολοβός έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τη Βοσνία και λίγες ώρες μετά, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το επίτευγμά του.

Ο παίκτης της Ομόνοιας μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για τις δυσκολίες στην καριέρα του, την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, αλλά και το μέλλον του, δείχνοντας «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Superleague.Οι δηλώσεις του Κολοβού

Για το γκολ του: «Πίστευα ότι θα κάνει σέντρα ο Ζέκα, αλλά αυτές είναι φάσεις του δευτερολέπτου. Δεν θεωρώ ότι ήταν εύκολο το γκολ, ούτε πρέπει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Μπορούσε να πετύχει το γκολ κάποιο άλλο παιδί. Για μένα είναι σημαντικό ότι επανήλθα και νιώθω καλά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά και για το ότι είμαι ξανά στην Εθνική και στέκομαι στα πόδια μου μετά τους τραυματισμούς που με είχαν αφήσει πίσω».

Για τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα: «Όποιος πει ότι δεν είναι χαρούμενος να παίζει στην Εθνική, δεν αξίζει να φοράει το εθνόσημο. Εγώ ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω τον εθνικό ύμνο και φοράω τη φανέλα της Εθνικής και αυτό θα γίνεται όσες φορές θα είμαι στην ομάδα».

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Αφιέρωσα το γκολ στον Θεό και στον πατέρα μου».

Για το αν η Εθνική μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας: «Έχουμε το ταλέντο για να παίξουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Όσο περισσότερο είμαστε μαζί, θα είμαστε καλύτεροι. Κρατάμε την εμφάνιση μετά το 2-0, γιατί από εκεί και μετά η ομάδα έδειξε πολύ καλά σημάδια και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι»

Για το αν περίμενε να κληθεί στην Εθνική: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι θα κληθώ, αλλά θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό για να είμαι στην Εθνική ομάδα».

Για τον επόμενο αγώνα με την Ιταλία: «Έχουμε πει ότι το παιχνίδι με την Ιταλία είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε 100% στις ομάδες μας μέχρι τότε, να δουλέψουμε καλά για να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για την έδρα που θα ήθελε να έχει η Εθνική: «Δεν το έχω σκεφτεί. Θα προτιμούσα το γήπεδο που θα μάζευε περισσότεροι κόσμο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για την Εθνική να έχει φιλάθλους στο γήπεδο»

Για το μέλλον του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Ήταν ευχάριστο που πήγα στην Ομόνοια γιατί χρειαζόμουν παιχνίδια. Δεν θα έλεγα όχι σε κάτι καλό για να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Για την παρουσία πολλών παικτών στην Εθνική από τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι για μένα μεγάλη ομάδα. Τον έχω πάντα στην καρδιά μου και πιστεύω ότι αυτό που υπάρχει στην οικογένεια του Πανιωνίου δεν υπάρχει σε πολλές ομάδες. Είναι δύσκολο να το βρεις αλλού. Είναι σημαντικό να μπορείς να παίξεις από μικρός σε υψηλό επίπεδο, αυτό σου το προσφέρει ο Πανιώνιος και είναι κάτι που σου δίνει αυτοπεποίθηση».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ