«Θρίλερ» στη Βούλα: «Με είχε στείλει στο νοσοκομείο από το ξύλο – Δεν πίστεψα ότι έπεσε από τον 3ο»


Τη δική της εκδοχή έδωσε η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον 3ο όροφο, στη Βούλα

Όπως υποστήριξε, το μοιραίο βράδυ είχε τσακωθεί έντονα με το σύντροφό της ο οποίος την είχε χτυπήσει.

«Κάλεσα την αστυνομία και τους είπα “ελάτε γρήγορα υπάρχει ξυλοδαρμός, είναι κάποιος σε έξαλλη κατάσταση”», ανέφερε η 32χρονη στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

«Ξανακάλεσα την αστυνομία γιατί συνεχίζαμε τον καβγά, φοβήθηκε και βγήκε προς το μπαλκόνι. Όταν βγήκε στο μπαλκόνι βρήκα την ευκαιρία και τον κλείδωσα έξω. Μετά από λίγο άνοιξα και δεν υπήρχε στο μπαλκόνι. Κοίταξα κάτω και δεν τον είδα. Λίγη ώρα αγότερα τον είδα δίπλα στο αμάξι του, πεσμένο να κρατάει το κινητό και τα κλειδιά του και ζητούσε βοήθεια», πρόσθεσε.

Όπως τόνισε, δεν είχε καταλάβει ότι είχε πέσει από το μπαλκόνι, λέγοντάς του: «Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνεις; Σήκω μας βλέπουν. Σήκω πάνω γίναμε ρεζίλι στην καινούρια γειτονιά (και στην καινούρια γιατί στην παλιά μας είχαν μάθει γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια). Δεν μου φαινόταν να είναι χτυπημένος, είχε απλά λίγο αίμα στη μύτη του».

«Σήμερα το πρωί καθόμουν και σκεφτόμουν πώς έπεσε από το μπαλκόνι. Απ’ ό,τι κατάλαβα από το πλάι του μπαλκονιού είχε ένα κενό. Πιστεύω ότι από τον τρίτο πήγε στο δεύτερο και πρέπει να έπεσε από εκεί. Κι εκεί που έγινε το κακό, από τον δεύτερο, δεν μπορούσε να μπει στον πρώτο γιατί είχε στο πλάι τέντα και έπεσε από τον δεύτερο κάτω», εικάζει για το πώς έπεσε από το μπαλκόνι.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι με τον σύντροφό της έχει πολύ έντονη σχέση, αφού τρεις φορές έχει κάνει μήνυση ο ένας στον άλλον, ενώ την έχει στείλει και στο νοσοκομείο δύο φορές με σπασμένα πλευρά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ