“Κάθετος” ο Βασιλειάδης για την αναδιάρθρωση. Τι είπε στη συνάντηση με τη Superleague


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία ομάδων της Superleague που αντιτίθεται στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αλλά φρόντισε να ξεκόψει από την αρχή κάθε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/03), ο Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους ομάδων της Superleague, αποδεχόμενος το αίτημά τους για συνάντηση, αλλά ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι δεν θα υπάρξει συζήτηση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης από την πλευρά του συνεταιρισμού και οι Μάρκου (ΑΕΛ), Δάρρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) από την πλευρά των συλλόγων.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τους εκπροσώπους των ομάδων να κάνουν πλάκα για την τροπολογία που αναμένεται στη Βουλή για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, με τον Βασιλειάδη να διακόπτει για να τονίσει ότι «έχουμε ξεκαθαρίσει ποια θέματα είναι εκτός ατζέντας».Video από τη συνάντηση

VIDEO: Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υποδέχτηκε το προεδρείο και εκπροσώπους των ομάδων της Super League

Gepostet von AMNA Sport am Mittwoch, 27. März 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ