Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, Πιτίνο: “Πρέπει να τους νικήσουμε, μπορούμε τα πάντα”


Το σύνθημα ενόψει του αυριανού (28/3, 21:00) αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ρικ Πιτίνο να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τους Μαδριλένους και να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να τους νικήσει, προκειμένου να προκριθεί από αύριο στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

«Η Ρεάλ είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα της λίγκας και η τρίτη στο επιθετικό κομμάτι. Είναι εξαιρετική σε όλες τις πλευρές του παρκέ, έχουν μέγεθος, μπορούν να σουτάρουν. Έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το παιχνίδι. Πρέπει να τους νικήσουμε, είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Ήταν πιθανό, αλλά η βελτίωση και η ψυχολογία μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σου. Πιστεύω πολύ στην θετική σκέψη και στο ότι «μπορούμε να κάνουμε τα πάντα». Αυτό κυριάρχησε στη σκέψη μου και εδώ, όταν είδα το πρόγραμμα και όταν είχαμε μόνο μία εκτός έδρας νίκη».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ