Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Πανέτοιμοι οι “πράσινοι”


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/3) με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά στον κόσμο του και να «κλειδώσει» μαθηματικά την παρουσία του στα πλέι οφ της Euroleague.

Το κλίμα στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι εξαιρετικό, με τη ψυχολογία της ομάδας του Ρικ Πιτίνο να βρίσκεται στα ύψη μετά τις σερί νίκες, οι οποίες συνοδεύτηκαν, μάλιστα, από εξαιρετικές εμφανίσεις.

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε καλά. Είμαστε σε καλή θέση, νιώθουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου, έχουμε καλή επικοινωνία με τους προπονητές», ανέφερε ο Τόμας στις δηλώσεις για το παιχνίδι με τους Μαδριλένους, προτού προσθέσει:

«Πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μαζέψουμε όλα τα ριμπάουντ. Είναι μία καλή επιθετικά ομάδα, πρέπει να τους πιέσουμε και να τους κουράσουμε ώστε να ελέγξουμε το ματς». 

Σχετικά και με τις διαφορές με το πρώτο ματς στη Μαδρίτη: «Είχαμε χάσει από την Ρεάλ, δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, ήρθε η αλλαγή, ο προπονητής άλλαξε και η αυτοπεποίθησή μας ανέβηκε. Ο Πιτίνο πιστεύει σε εμάς, πιστεύει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν κάποιος λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο κόουτς μας λέει το αντίθετο. Αυτό έχει αλλάξει».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσε: «Κάποιο μυστικό δεν υπάρχει σε όλα αυτά. Ετοιμαζόμουν κάποιο καιρό. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Οφείλεται στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και οι νίκες που κάνουμε.

Η επίθεσή μας απ’ ότι έχουμε δείξει πάει πολύ καλά. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η άμυνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Αυτό θα παίξει τεράστιο ρόλο για εμάς κόντρα στην Ρεάλ.

Και ο Ταβάρες και ο Αγιόν είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Ρεάλ. Και εγώ και ο Τζέιμς θα έχουμε αρκετή δουλειά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πάνω τους.

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους να επεκτείνουμε το σερί μας. Είδα τον εαυτό μου τελείως διαφορετικό και απ’ ότι ξέρω μέχρι τώρα».Δείτε «πράσινα» κλικ από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ