ΝΔ: Η επιλογή Κόκκαλη το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ


Η επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη ως υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν πηγές προσκείμενες στη ΝΔ.

Και αυτό γιατί όπως τονίζουν οι πηγές της ΝΔ , “επιβεβαιώνει πλέον με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο τις διαπλεκόμενες σχέσεις της κυβέρνησης με συγκεκριμένους επιχειρηματίες εξευτελίζοντας σε δημόσια θέα το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ περί της δήθεν μάχης που δίνει με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Πόσο μάλλον όταν κανάλι της οικογένειας Κόκκαλη, το “Κόντρα Τσάνελ” στηρίζει απροσχημάτιστα τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο, προφανώς, της… μάχης κατά της διαπλοκής”

“Και επειδή ο κ. Τσίπρας, αλλά και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης έχουν το θράσος να εξακολουθούν να καταλογίζουν στη ΝΔ τάχα στενές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη”, υπογραμμίζουν οι πηγές της ΝΔ, “έχει νόημα σήμερα να θυμηθούμε τέσσερις αδιαμφισβήτητες αλήθειες.

-Είναι τοις πάσι γνωστό ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με το Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου εκείνος να παράσχει απλόχερα την βοήθειά του στην εκλογή της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Κάτι που φάνηκε και από τα πολύ υψηλά ποσοστά που έλαβε η Ρένα Δούρου στον Πειραιά.

-Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε ποτέ ότι από το 2015, μετά δηλαδή την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, επισκεπτόταν τακτικά το Μαξίμου, όπως και ότι δεχόταν ο ίδιος συχνά πυκνά στο γραφείο του στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, όπως τους κ. Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο.

-Τις σχέσεις που είχαν μέχρι και το 2017 οι κ. Τσίπρας και Μαρινάκης επιβεβαιώνει το γεγονός ότι σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε όταν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας πήρε τηλεοπτική άδεια με τον αντισυνταγματικό διαγωνισμό Παππά.

-Ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες στον ίδιο δημοτικό συνδυασμό με τον κ. Μαρινάκη και είχαν άριστες σχέσεις.

Με απλά λόγια ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που αντί να παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες τι ακριβώς είναι αυτό που χάλασε τις σχέσεις του με τον κ. Μαρινάκη και κυρίως τι είναι αυτό που τον συνδέει πλέον με τον κ. Κόκκαλη”.

Οι πηγές της ΝΔ καταλήγοουν λέγοντας: Και για τελειώνει η σπέκουλα.

Η ΝΔ ούτε γραμμάτια έχει να ξεπληρώσει, ούτε συναλλάσσεται και διαπλέκεται με κανέναν επιχειρηματία. Αντιθέτως οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί με τα βοσκοτόπια, οι κατατμήσεις των δημοσίων έργων, τα σκάνδαλα της ΔΕΠΑ, του Θριασίου, του Ελευθέριος Βενιζέλος, και τα φορολογικά δώρα στα καζίνο και τις στοιχηματικές εταιρείες, απέδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος υπηρέτης της διαπλοκής σε αυτή τη χώρα.

Πηγή: www.newsit.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το Γραφειο Τυπου της ΝΔ το διευθυνει ο Κυρανακης; Από τρολ γίνανε όλοι επικοινωνιολόγοι, εξού και η κατάντια. Με τέτοια ανακοίνωση γελάει ο κόσμος!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ