Σε Γερμανούς το εργοστάσιο της Honda στην Αγγλία;

Όσο μεγαλώνει η ζήτηση, άλλο τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις παραγωγής και μπροστά σε αυτό το «πρόβλημα» έχει βρεθεί η BMW, η οποία αναζητά νέες μονάδες κατασκευής των οχημάτων της προκειμένου να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση.

Μια από τις μονάδες που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της γερμανικής μάρκας είναι το εργοστάσιο της Honda στο Swindon της Μεγάλης Βρετανίας, για το οποίο γίνεται λόγος πως η BMW θέλει να το αναλάβει από το 2021, τότε που η ιαπωνική μάρκα θα μεταφέρει την παραγωγή του νέου Civic σε άλλες εγκαταστάσεις.

Ο λόγος είναι πως ορισμένα μοντέλα της BMW εμφανίζουν αυξημένη ζήτηση, όπως η Χ1, με τις υπάρχουσες μονάδες παραγωγής να μην φτάνουν για να καλύψουν το έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον. Το Ηνωμένο Βασίλειο διευκολύνει κατά πολύ την BMW, μιας και στην μονάδα της Οξφόρδης, κατασκευάζονται ήδη μοντέλα της MINI, για τα οποία οι κινητήρες παράγονται στο εργοστάσιο του Birmingham, ενώ μέρη του αμαξώματος δημιουργούνται σε μια άλλη κατασκευαστική μονάδα κοντά στο εργοστάσιο της Honda στο Swindon.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here