Μπάμπεργκ – ΑΕΚ: “Καρφί” Μπάνκι. “Όλοι είδαν τι συνέβη”


Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία άφησε ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε, παράλληλα, το σύνθημα για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει ποια θα προκριθεί στο Final Four του Basketball Champions League.

“Πρέπει να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες. Έπαιξαν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, που δεν ήταν εύκολο, βάσει της σημασίας του αγώνα. Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα λεπτά και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια είχαμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Ματσιούλις. Οι λεπτομέρειες άλλαξαν και μαζί και το προβάδισμα. Κάναμε κάποια λάθη. Η Μπάμπεργκ έπαιξε πολύ καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ώστε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προκριθούμε”, τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ.

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: “Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Χάσαμε ενέργεια εξαιτίας αυτού. Πρέπει να κάνουμε reset και να μην σταθούμε σε αυτό το κομμάτι. Όλοι είδαν τι συνέβη. Το παιχνίδι τελείωσε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το δικό μας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πολύ καλή και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ