Ζαλγκίρις – Γιασικεβίτσιους: “Δεν έχει σταθερότητα ο Ολυμπιακός”


Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το αυριανό (29/3) παιχνίδι της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Λιθουανός τεχνικός χαρακτήρισε απρόβλεπτη την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, στάθηκε στις απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, ενώ τόνισε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι η γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταθερότητα, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Εμείς όμως προετοιμαζόμαστε για την ομάδα που κέρδισε την Μπάγερν στο ΣΕΦ. Έχουν κάποιες απουσίες, καθώς δεν ξέρουμε αν θα παίξουν ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς. Αν λείψουν, ο Ολυμπιακός χάνει σε δημιουργία και σκορ από την περιφέρεια. Μπορεί να είναι καλύτερος αμυντικά, αλλά η επίθεσή του χάνει δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο, που μπορούν να σκοράρουν και να δώσουν ασίστ. Για μας η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η front line του Ολυμπιακού, με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ. Το να τους σταματήσουμε είναι από τις προτεραιότητές μας», τόνισε ο Σάρας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.Χωρίς Γιανκούνας στο ΣΕΦ

Στο μεταξύ, νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Παούλιους Γιανκούνας.Ο βετεράνος σέντερ παραμένει τραυματίας και έχει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα από τα τέλη Φλεβάρη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ