Νέο Ford Kuga στις 2 Απριλίου (+video)


Η Ford ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια του νέου, τρίτης γενιάς Kuga τα οποία θα γίνουν στις 2 Απριλίου, ενώ παράλληλα δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο με κάποιες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.{loadposition Fordcarcenter}

Από το βίντεο διακρίνονται τα αιχμηρά εμπρός φωτιστικά του σώματα τεχνολογίας LED, τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα (ίσως να πρόκειται για έκδοση ST-Line), ο περιστροφικός διακόπτης του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών όπου αναγράφεται το «KUGA», θυμίζοντας το αντίστοιχο του Focus.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δεύτερης γενιάς Kuga λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 2013 και ανανεώθηκε το 2016. Το νέο Kuga αναμένεται να διαθέτει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία εξωτερικά και κυρίως στο εσωτερικό από το νέο Focus, το οποίο είναι βελτιωμένο σε κάθε επίπεδο. Αντίστοιχα τους κινητήρες αναμένεται να εξοπλίζεται με τους 1.5 λτ. βενζίνης και πετρελαίου και με τους πιο ισχυρούς των 2.0 λτ. με κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τα πλήρη αποκαλυπτήρια την Τρίτη 2 Απριλίου.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ