Αεροπορική εταιρεία της χρονιάς η Lufthansa

Οι πιλότοι του Β747-8 κατά την προσγείωση στην Αθήνα ανεμίζουν την ελληνική σημαία, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013. Τη «Βασίλισσα των Αιθέρων», το Β747-8 της Lufthansa υποδέχτηκε σήμερα η Αθήνα σε μια εντυπωσιακή τελετή που διοργανώθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος. Στις 12 το μεσημέρι, η νέα ναυαρχίδα της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας προσγειώθηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Lufthansa, παρουσία εκατοντάδων εκλεκτών προσκεκλημένων, συνεργατών της αεροπορικής εταιρίας και δημοσιογράφων. Η Lufthansa επέλεξε την Αθήνα για την παρουσίαση του μακρύτερου αεροσκάφους στον κόσμο, τονίζοντας τη σημασία της Ελληνικής αγοράς για την γερμανική εταιρία. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ LUFTHANSA /ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το περιοδικό Air Transport World έδωσε για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια την πρωτιά στη γερμανική επιχείρηση.

Αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2019 ανακηρύχθηκε η Lufthansa από το κλαδικό περιοδικό Air Transport World (ATW) την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Lufthansa, «πρόκειται για την πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, όπου ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία του κλάδου των αερομεταφορών απονέμεται σε ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία».

«Η συγκεκριμένη διάκριση αντανακλά την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της εταιρείας και την αδιάκοπη δέσμευση της διοίκησης και των εργαζομένων της», δήλωσε ο Karen Walker, αρχισυντάκτης του Air Transport World.

Από την πλευρά του ο Carsten Spohr, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Lufthansa AG, στην ευχαριστήρια ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα τα επιτεύγματα των περισσότερων από 135.000 υπαλλήλων του Ομίλου Lufthansa και δήλωσε:

«Η Lufthansa αποτελεί μια ισχυρή εταιρεία με εντυπωσιακή κληρονομιά, μεγάλη πελατειακή βάση με εξαιρετικά πιστούς τακτικούς επιβάτες και διευρυμένες προσπάθειες για καινοτομία που αξιοποιείται κυρίως στον τομέα της ψηφιοποίησης».

Πέρυσι, η Lufthansa έλαβε από το Air Transport World το βραβείο «Industry Leadership Award».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ