Τραγωδία στο «The Mall»: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Αυτοκτονία ή φρικτό δυστύχημα;


Σοκαριστικές εικόνες για θαμώνες, προσωπικό και αστυνομικούς

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ, αναζητά η αστυνομία.

Οπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου. Εδώ ακριβώς είναι και το κρίσιμο σημείο των ερευνών. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να παραπάτησε και να βρέθηκε στο κενό, ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι πρόκετια για αυτοκτονία.

Πώς έγινε η τραγωδία

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, όταν μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall», στο Μαρούσι, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη άργά… είχε αφήσει την τελευταία της πνοή ακαριαία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα τελικά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από θαμώνες που βρέθηκαν στο σημείο, όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. «Ήμουν στον πρώτο όροφο. Άκουσα κάποιες φωνές αλλά λόγω της μουσικής και εξαιτίας της φασαρίας μέσα στο εμπορικό δεν κατάλαβα αμέσως τι είχε γίνει. Στη συνέχεια άκουσα κάποια ουρλιαχτά και είδα το προσωπικό να τρέχει. Η Αστυνομία ήρθε σε ελάχιστα λεπτά, όπως και το ασθενοφόρο. Τελικά έμαθα ότι μια κοπέλα έπεσε από τον τρίτο», αναφέρει στο Newsbomb.gr θαμώνας του εμπορικού κέντρου που ήταν κοντά στο συμβάν.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για το θάνατο της άτυχης γυναίκας

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εκφράζει η Lamda Development με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens.

Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ