Το look του γυμναστηρίου – Να πώς πρέπει να είναι τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου (ποιο μακιγιάζ;)


Μία ανάσα πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι του 2019 και οι επισκέψεις στο γυμναστήριο γίνονται όλο και πιο συχνές.

Βλέπετε το χειμώνα, με τα βαριά παλτό και τα loose ρούχα δεν κάνουμε τόσο focus στη σιλουέτα μας, ωστόσο τώρα που τα κοντά σορτς, τα αέρινα φορέματα και τα sexy μαγιό θα πρωταγωνιστήσουν στην γκαρνταρόμπα, το γυμναστήριο αποτελεί μέρος της καθημερινότητας.

Εκτός από το outfit που πρέπει να επιλέξουμε, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε και κάποια βασικά tips τόσο στο hairstyle, όσο και στο μακιγιάζ.

Αν κάτι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, είναι ότι οι υπερβολές στο beauty look δεν ταιριάζουν στο γυμναστήριο. Οπότε αν είχατε στο μυαλό σας να βαφτείτε πριν ανεβείτε στον διάδρομο, it’s a No.

Ο ένας και βασικός στόχος είναι η προπόνηση και ακολουθεί το styling και περιποιημένη εμφάνιση.

Σχετικά με το μακιγιάζ, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι κάτι που δεν προτείνεται για το gym look. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν για να απελευθερώσουν τον ιδρώτα. Αν λοιπόν την ώρα της προπόνησης έχουμε εφαρμόσει οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ, δημιουργούμε αυτόματα ένα φράγμα το οποίο εμποδίζει τον ιδρώτα να κάνει τη φυσική αποτοξίνωση του δέρματός σας. Σε συνδυασμό με τη λιπαρότητα του μακιγιάζ, οι πόροι του δέρματος φράζουν και έχουμε ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως μολύνσεις, σπυράκια ή ακόμα και εμφάνιση ακμής.

Τι πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας;

Το πρόσωπό μας πρέπει να είναι πάντα καθαρό και ενυδατωμένο με μία κρέμα ελαφριάς υφής.

Σχετικά με το hairstyle, σε γενικές γραμμές επιλέγουμε χτενίσματα που μας διευκολύνουν στην προπόνηση. Προτιμούμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας ψηλά, ενώ διάφορα αξεσουάρ όπως κορδέλα ή hair clips που κρατάνε τα μαλλιά προς τα πίσω, είναι σχεδόν απαραίτητα. Μάλιστα στην αγορά υπάρχουν αξεσουάρ μαλλιών από απορροφητικό ύφασμα, που μας βοηθάει στην απορρόφηση του ιδρώτα από το μέτωπο.

Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε hairlooks όπως κοτσίδα, πλεξίδα, κότσος ατημέλητος ή αυστηρός, οι επιλογές είναι πολλές και μπορούμε να επιλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει και μας βολεύει καλύτερα στην προπόνηση!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ