Παναθηναϊκός: “Μπλόκο” στους οπαδούς από τον Βασιλειάδη.


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έβαλε stop στις μετακινήσεις οπαδών για την 26η αγωνιστική της Superleague, αποτρέποντας μεταξύ άλλων και την πρόσβαση των φίλων του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη.

Μετά τα νέα έκτροπα στα πρόσφατα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε να «μπλοκάρει» τόσο τις οργανωμένες, όσο και τις μεμονωμένες μετακινήσεις των οπαδών στα επόμενα ματς της Superleague.Οι αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ., ο οποίος θα διεξαχθεί Τη Δευτέρα, 01-04- 2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 30.03.2019 και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 31/03/2019 και ώρα 16:00, στο Γήπεδο Μ.Γ.Σ. Καλαμαριάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

– Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ -¨Η ΝΙΚΗ¨» για τον αγώνα Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ – ¨Η ΝΙΚΗ¨» για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31-3-2019 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Τσαριτσάνης Ελασσόνας για σοβαρούς λόγους δημόσιας τάξης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ