Μπακογιάννης: “Γήπεδο για Παναθηναϊκό ή Εθνική Ελλάδας στο Βοτανικό.”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σχολίασε την κατάσταση με τον Βοτανικό και αποκάλυψε την πιθανότητα να αποτελέσει το χώρο που θα φιλοξενήσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού ή της Εθνικής Ελλάδας.

Το γηπεδικό ζήτημα συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική Ελλάδας, η οποία ακόμη αναζητεί έδρα για τα παιχνίδια του Euro 2020, με αμφότερες τις περιπτώσεις να συζητούνται για την υπόθεση του Βοτανικού.

Όπως επισήμανε σχετικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στον Best Fm, ο ίδιος εξετάζει με τους συνεργάτες του το ζήτημα του γηπέδου στο χώρο του Βοτανικού, κάνοντας λόγο για «κλειδωμένη» περίπτωση όσον αφορά τη διπλή ανάπλαση για τον Παναθηναϊκό, αλλά και πιθανή εναλλακτική, με γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας.Η δήλωση Μπακογιάννη

«Είναι κάτι που επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Υπάρχει η περίφημη Διπλή Ανάπλαση, ένα σχέδιο νομικά τελειωμένο.
Έχει περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι «κλειδωμένο». Δεν έχει θεσμικό ζήτημα και μπορεί να προχωρήσει αύριο το πρωί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στον Βοτανικό, αν θα προχωρήσει το παλιό εμπορικό κέντρο του Βωβού που σήμερα ανήκει στις τράπεζες κι αν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε για ένα γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας στον Βοτανικό. Το συζητάμε, το μελετάμε. Το κοστολογούμε για να είμαστε συγκεκριμένοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here