Τρόμος για 72χρονο στην Χαλκίδα: Στο νοσοκομείο μετά από μάχη με ένοπλους ληστές


Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) σε μονοκατοικία στην πόλη της Χαλκίδας.

Δύο άγνωστοι δράστες, απείλησαν με όπλα τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού για να του αποσπάσουν χρήματα, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης άκουσε θόρυβο στην αυλή και βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει. Να σημειωθεί ότι ήταν μόνος του στο σπίτι, καθώς η γυναίκα του ήταν στην εκκλησία. Τότε δέχτηκε την επίθεση από τους δύο ληστές, εκ των οποίων ο ένας φορούσε κουκούλα και οι οποίοι υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι.

Ο ένας δράστης κρατούσε πιστόλι, ενώ ο άλλος μια κοντόκαννη καραμπίνα. Μάλιστα ο τελευταίος δε δίστασε να τον χτυπήσει με το κοντάκι στο πρόσωπο για να του πει που είναι τα λεφτά! Παρά τη βιαιότητα που επέδειξαν οι ληστές ο 72χρονος δε φοβήθηκε και αντιστάθηκε βάζοντας συγχρόνως τις φωνές.

Από τη φασαρία έσπευσε προς βοήθεια ο γιος του ηλικιωμένου, που μένει σε διπλανό σπίτι. Αρχικά δέχτηκε και εκείνος απειλή από το ληστή με την καραμπίνα. Ωστόσο οι ληστές είδαν τα σχέδιά τους να χαλάνε και προτίμησαν να το βάλουν στα πόδια. Μάλιστα πάνω στη βιασύνη και στην σθεναρή αντίδραση του 72χρονου άφησαν πίσω τους το πιστόλι, που αποδείχτηκε ότι ήταν replica. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς το χτύπημα στο πρόσωπο ήταν σοβαρό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του.

Ενημερώθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας, που ερευνά τα στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των θρασύτατων ληστών.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ