Ολυμπιακός – Μπλατ: “Να μπούμε σαν δολοφόνοι στο ματς.”


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ σε ματς “ζωής ή θανάτου” για τη Euroleague και ο Ντέιβιντ Μπλατ υπογράμμισε την ανάγκη να μπουν οι παίκτες του από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ζήτησε «πίεση» των παικτών του από την αρχή του αγώνα κόντρα στη Ζαλγκίρις, θέλοντας να δει το «ένστικτο του δολοφόνου», ενώ ο Άξελ Τουπάν κάλεσε τους φίλους του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα, μιλώντας για το σπουδαίο ματς των Πειραιωτών με τους Λιθουανούς στην 29η αγωνιστική της Euroleague.Οι δηλώσεις του Μπλατ

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι.

Είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού η τακτική. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει με το ένστικτο του δολοφόνου. Κόντρα στην Μπάγερν το είχαμε, ενώ απέναντι στην Γκραν Κανάρια όχι. Ελπίζω οι παίκτες να το έχουν καταλάβει και να μπούμε με αυτή την προσέγγιση κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Η ομάδα πρέπει να βγει στο παρκέ και να παίξει με στόχευση για 40 λεπτά, κάτι που έκανε και την περασμένη Τρίτη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Έχουμε μια ομάδα πολύ καλή στα ριμπάουντ. Εάν δείτε τα στατιστικά είμαστε από τις καλύτερες ομάδες. Ελπίζω ότι θα σουτάρουμε καλά και θα προστατέψουμε το καλάθι μας. Στρέλνιεκς και Σπανούλης είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς. Είναι σκληρό, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτούς».Οι δηλώσεις Τουπάν

«Είναι ένα μεγάλο ματς και για τις δύο ομάδες που παλεύουν στα πλέι-οφ. Είναι ένα «do or die» ματς για εμάς. Έχουμε εμπειρία, έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για ένα ματς που μπορεί να κρίνει τα πάντα, θα δώσουμε ότι έχουμε με την σωστή προσέγγιση.

Δεν μπόρεσα να παίξω στο πρώτο ματς, αλλά τώρα θα παίξω σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό. Νιώθω πολύ καλά, είναι ιδιαίτερο ματς και ανυπομονώ».

Για τους φιλάθλους: «Τους περιμένουμε για να έρθουν να μας στηρίξουν. Περιμένω να δω ένα γεμάτο ΣΕΦ και μία καυτή ατμόσφαιρα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ