Τζάρμους: Περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλεί μαζική εμφάνιση ζόμπι στη νέα του ταινία.


Αστέρες του Χόλιγουντ και θρύλοι της μουσικής εμφανίζονται στη νέα ταινία του βετεράνου Αμερικανού σκηνοθέτη, Τζιμ Τζάρμους.

Ίγκι Ποπ, Τομ Γουέιτς, Μπιλ Μάρεϊ, RZA, Τίλντα Σουίντον, Σελίνα Γκόμεζ, Κλοέ Σεβινί, Ντάνι Γκλόβερ κ.ά. στη νέα ταινία του Τζάρμους που έχει τίτλο “The Dead Don’t Die”.

Το σενάριο του έργου, το οποίο, όπως ανακοινώθηκε από την Focus Features, θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου, υπογράφει κι αυτό ο Τζιμ Τζάρμους.

Όσον αφορά την πλοκή οι πληροφορίες παραμένουν προς το παρόν “θαμμένες” καλά.

Ωστόσο σε συνέντευξή της στο Collider η Κλοέ Σεβινί αποκάλυψε ότι η ταινία επικεντρώνεται γύρω από μια περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλεί τη μαζική εμφάνιση ζόμπι και ότι κλίνει περισσότερο προς την κωμωδία και όχι το δράμα.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Τζόσουα Άστρακαν και Κάρτερ Λόγκαν.Τζάρμους: Βετεράνος του Χόλιγουντ

Ο Τζάρμους έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους πρωταγωνιστές, ο τραγουδιστής της ροκ και ηθοποιός, Ίγκι Ποπ είχε έναν μικρό, αλλά αξέχαστο ρόλο στο “Dead Man” (Ο Νεκρός), o ράπερ RZA εμφανίστηκε στο “Ghost Dog: The Way of the Samurai” (Ghost Dog: Ο τρόπος των σαμουράι).

Στην ταινία “Coffee and Cigarettes” (Καφές και Τσιγάρα) παίζουν οι Τομ Γουέιτς και Ίγκι Ποπ, RZA και Μπιλ Μάρεϊ.

Έχει σκηνοθετήσει και το ντοκιμαντέρ των Stooges του συγκροτήματος του Ίγκι Ποπ με τίτλο “Gimme Danger”.

Ο Τζιμ Τζάρμους, ο οποίος επίσης ηθοποιός, κινηματογραφικός παραγωγός και συνθέτης, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ με τον Γιόζεφ φαν Βίσεμ με τίτλο “An Attempt to Draw Aside the Veil”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ