Η νέα BMW Σειρά 7 τρομάζει και τα φαντάσματα! (+video)

Η ναυαρχίδα της BMW χαρακτηρίζεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την άκρατη αρχοντιά που αποπνέει. Επίσης διακρίνεται για την θεόρατη μάσκα, η οποία μέχρι την παρουσίαση της X7 φιλοξενούσε τα μεγαλύτερα «νεφρά» στην ιστορία του βαυαρικού εργοστασίου.

Επιστροφή στην αιχμή της τεχνολογίας, χάρις στην οποία η νέα 7αρα είναι ένα από τα πιο προηγμένα αυτοκίνητα όλων των εποχών. Βασικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα συστήματα αυτόνομης κίνησης και αυτόματου παρκαρίσματος, που αναλαμβάνουν να συνδράμουν το έργο του οδηγού. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μελλοντικά θα το αντικαταστήσουν κιόλας, στηλιτεύοντας την παράδοση του ελέγχου από τον ανθρώπινο παράγοντα στις μηχανές. Η BMW βρήκε έναν σπαρταριστό και ευφάνταστο τρόπο για να καθησυχάσει άπαντες και να διασκεδάσει με τις ανησυχίες τους, δείχνοντας την λειτουργία του -υπό δοκιμή- εντελώς αυτόνομου συστήματος κίνησης (η 7αρα προς το παρόν εκτελεί κάποιες λειτουργίες μόνη της, αλλά χρειάζεται την επίβλεψη του οδηγού).

Η κορυφαία τετράτροχη εκπρόσωπος της Βαυαρίας, λοιπόν, διαθέτει τόσο προηγμένη αντίληψη για το περιβάλλον ώστε μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι και…φαντάσματα! Μάλιστα αντιστρέφει τους ρόλους, τρομάζοντας το ίδιο το παραφυσικό ον. Το video της BMW κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, καθότι τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης έχουν κατηγορηθεί -όχι αδίκως- πως σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μπερδέψουν καταστάσεις και να μην αντιληφθούν την παρουσία εμποδίου, αδυνατώντας να αντιδράσουν. Τέτοια προβλήματα η Σειρά 7 δεν έχει, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με παρουσίες από το υπερπέραν!

Autonomous Driving- Nothing to Fear

In the year 2000, we set out on a quest, to bring to life our vision of an automobile that people could drive themselves – but didn’t have to. With the launch of the new BMW Group High Performance D³ platform, as well as the opening of the Autonomous driving campus in 2018, we are making our vision a reality together.Read more here: http://press.bmwgroup.com/Adus7

Δημοσιεύτηκε από BMW Group στις Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ