ΑΕΚ – Παρτιζάν: Κουμάντο… κάνουν οι οπαδοί. Δεν προχωρά το επετειακό φιλικό


Οι αντιδράσεις μερίδας οπαδών φαίνεται πως… κόβει τη διάθεση των δύο ομάδων! Όλα δείχνουν πως δεν θα πραγματοποιηθεί το επετειακό φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν, για τη συμπλήρωση 20 ετών από το ιστορικό παιχνίδι που έγινε -εν μέσω Νατοϊκών βομβαρδισμών- στο Βελιγράδι.

Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την Παρτιζάν, για την “αναβίωση” του φιλικού που έδωσαν οι δύο ομάδες πριν 20 χρόνια στο Βελιγράδι -εν μέσω των Νατοΐκών βομβαρδισμών- φαίνεται πως δεν θα προχωρήσουν.

Το φιλικό αυτό οδεύει προς ματαίωση, λόγω των δυσκολιών που εξ αρχής υπήρχαν σε οπαδικό επίπεδο (παρατηρήθηκαν αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές, λόγω της τωρινής αντιπαλότητα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, και την αδερφοποίηση των οργανωμένων του ¨δικέφαλου του Βορρά» με αυτούς της Παρτιζάν).

ΑΕΚ: Ο Ντέμης Νικολαΐδης για το φιλικό με την Παρτιζάν!

Μάλιστα, ο Σέρβος πρέσβης στην Ελλάδα, ο οποίος έκανε και τις πρώτες συζητήσεις με τον Μηνά Λυσσάνδρου, έγινε δέκτης αρνητικών αντιδράσεων (μετέφερε στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως το ίδιο… κλίμα επικρατεί και στους οπαδούς της Παρτιζάν).

Έτσι, υπό το φόβο να αμαυρωθεί η ανάμνηση ενός φιλικού που έγινε για την ειρήνη και να μην υπάρξει “πόλεμος” οπαδών, η επετειακή αναμέτρηση πιθανότατα δεν θα γίνει. Υπαρκτό είναι μάλιστα το ενδεχόμενο να “αντικατασταθεί” με κάποια εκδήλωση, προκειμένου να τιμηθούν όσοι συμμετείχαν…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ