ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για πανηγυρισμούς”


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του με την Ξάνθη στα Πηγάδια, αλλά και για τον στόχο του νταμπλ που υπάρχει, ζητώντας… συγκέντρωση μέχρι το τέλος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια.

Για το γεγονός ότι δεν είναι φαν των συνεντεύξεων:

«Φταίει το γεγονός ότι είναι αμέσως μετά την προπόνηση και πρέπει να προσέχω και να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά που με ρωτάτε» .

Για το διάστημα της διακοπής:

«Δουλέψαμε αρκετά ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη περίοδο, η οποία μπορεί να μας φέρει μεγάλες χαρές. Ήμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά της ομάδας» .

Για τις επιστροφές των τραυματιών:

«Περίμενα να επιστρέψουν λίγο νωρίτερα. Μπήκαν στις προπονήσεις την Τρίτη. Είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς και θέλουμε να τους έχουμε μαζί μας. Ο Μπίσεσβαρ θα λείπει από την Ξάνθη λόγω καρτών και ο Λημνιός τραυματίστηκε στην Εθνική Ελλάδας Κ21, οπότε οι επιστροφές των Πέλκα και Ελ Καντουρί είναι πολύ σημαντικές για εμάς και θα μας δώσουν λύσεις» .

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για πανηγυρισμούς. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε στο γήπεδο για να φτάσουμε μέχρι τα πανηγύρια στο φινάλε. Δεν χρειάζεται να μιλάμε λοιπόν για το πως προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες μας. Οι παίκτες μας έχουν ήδη ισχυρό κίνητρο. Έμεινε ένα μικρό διάστημα μέχρι το φινάλε και έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδας μπροστά μας που θέλουμε να κατακτήσουμε» .

Για το αν επηρεάζει την ομάδα και ο επερχόμενος ημιτελικός:

«Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία τι άλλο έχουμε στο μυαλό μας, εγώ και οι συνεργάτες μου» .

Για το παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη:

«Πρέπει να κερδίσουμε. Μόνο αυτό σκέφτομαι. Δεν έχει σημασία η ομάδα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι ήμουν εκεί προπονητής και έζησα όμορφες στιγμές εκεί. Μόνο η νίκη έχει σημασία» .

Για την ομάδα της Ξάνθης:

«Η Ξάνθη έχει ενδιαφέροντες παίκτες. Έχει νοοτροπία μαχητή η ομάδα, ακόμα και αν δεν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος ότι είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει» .

Για την απουσία του Μπίσεσβαρ από τη μάχη στα Πηγάδια:

«Ο Μπίσεσβαρ παίζει καλά όλη τη σεζόν. Δεν με απασχολεί και δεν παραπονιέμαι ποτέ για τις απουσίες. Έχω εμπιστοσύνη στο γκρουπ που διαθέτουμε και πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλά ή και όχι, να κάνουμε θυσίες, να δώσουμε ότι έχουμε στο γήπεδο, να τρέξουμε. Ξέρουμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φύγουμε νικητές» .

Για τη δίψα του κόσμου για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα:

«Ξέρουμε από πέρυσι ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάντα δίπλα τους οπαδούς του. Και όχι μόνο αυτούς, αλλά και όλους τους ανθρώπους βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Νιώθουμε μεγάλη ευθύνη να κάνουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους χαρούμενους κερδίζοντας τίτλους. Δεν είμαστε ποτέ μόνοι μας και το ξέρουμε πολύ καλά» .


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ