Ρώσος δήμαρχος ορκίστηκε υπό τους ήχους του μουσικού θέματων των ταινιών Star Wars (κατά λάθος)

Αυτό που θα έκανε αυτή την είδηση μια από καλύτερες των τελευταίων ημερών (τουλάχιστον) θα ήταν εάν η επιλογή του μουσικού θέματος κατά την ορκωμοσία του Δημάρχου του Μπέλγκοροντ ήταν ηθελημένη. Δυστυχώς όμως όλα ήταν ένα τεράστιο λάθος…

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της ρωσικής πόλης Μπέλγκοροντ, Λουντμίλα Γρκέκοβα είχε αναλάβει να επιλέξει τη μουσική υπόκρουση στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου, Γιούρι Γκαλντούν.

Όπως εξήγησε, υπήρχε η άποψη πως η μουσική θα πρέπει επιτέλους να ξεφύγει από τα «κλασσικά» θέματα και να επιλεγεί ένα πιο σύγχρονο μουσικό κομμάτι. «Αλλά δεν τσεκάραμε από που ήταν αυτό (σ.σ. εννοεί την ταινία)».

Έτσι τη στιγμή που προσφωνείται ο δήμαρχος, εκείνος μπαίνει στην αίθουσα υπό τους ήχους του μουσικού θέματος από τις ταινίες Star Wars.

H Γρκεκόροβα παραιτήθηκε εξαιτίας του «λάθους» αλλά πριν το κάνει προσπάθησε να ρίξει και σε άλλους την ευθύνη. «Δεν υπήρχε κακόβουλη πρόθεση. Εγώ επέμενα να μην επιλέξουμε ξένη μουσική και να τώρα το αποτέλεσμα».

Σημειώνεται πως το βασικό μουσικό θέμα, συνοδεύει του αρχικούς τίτλους των ταινιών Star Wars και συνθέτης είναι ο Τζον Γουίλιαμς.

Περιττό να αναφερθεί πως το όλο θέμα έτυχε του δέοντος σχολιασμού στα social media με τους χρήστες να παρουσιάζουν την πόλη του Μπέλγκοροντ ως μέρος της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας ενώ πολλοί συγκρίνουν τον νέο δήμαρχο με τον Darth Vader αλλά και άλλους χαρακτήρες των ταινιών Star Wars.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ