Ξάνθη – ΠΑΟΚ: “Κόκκινο” στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών


Ο ΠΑΟΚ δίνει την Κυριακή (31.03.2019 – 19:00) ένα από τα τελευταία του εκτός έδρας ματς στη φετινή Superleague, αλλά θα… αναγκαστεί να το δώσει χωρίς τη στήριξη των οπαδών του.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, φρέναρε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, για τον αγώνα του “δικέφαλου του Βορρά” με τους Ακρίτες για την 26η αγωνιστική της Superleague.

Να αναφέρουμε πως οι δύο ΠΑΕ είχαν έρθει σε συμφωνία για να πάρει ο ΠΑΟΚ 4.500 εισιτήρια για το παιχνίδι στο “Ξάνθη Arena”.Η ενημέρωση

“Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31-3-2019) και ώρα 19:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ