Ηλίας Παλιουδάκης: Ο Κρητικός λυράρης που τραγουδάει για την Μακεδονία (vids)

“Μακεδονία των Θεών με δάφνες στολισμένη τση Πέλλας τα προπύλαια σε έχουνε θαμμένη και έγινες γόρδιος δεσμός στα σύνορα του κάθε ενός Μακεδονία ένδοξη και χιλιοτιμημένη…”

Ο Κρητικός λυράρης και έντεχνος τραγουδιστής Ηλίας Παλιουδάκης, παρουσίασε  την περασμένη Τετάρτη το νέο του τραγούδι “Μακεδονία των Θεών” παρουσία αγαπημένων φίλων και συναδέλφων του στη μουσική σκηνή «Black box.Methodia» στον Βοτανικό.

Ένα κομμάτι που έγραψε ο Γρηγόρης Λιακόπουλος για τον εγγονό του Αλέξανδρο.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης ξεσηκώνει με ένα επιβλητικό και εμβατηριακό τραγούδι που είναι ύμνος για την Μακεδονία μας και με ένα στίχο που ακουμπά την ψυχή και το συναίσθημα του κάθε Έλληνα, ως τα πέρατα της γης!

«Μακεδονία των θεών» ένα τραγούδι, μια ιστορία που θα μείνει στην ψυχή και στην καρδιά όλων μας, σε μουσική και στίχους του Γρηγόρη Λιακόπουλου.

Η μοναδική ερμηνεία του Ηλία Παλιουδάκη και το συναίσθημα που έχει δώσει στο τραγούδι δημιουργεί ανατριχίλα και μια ταυτότητα ενός μεγάλου ερμηνευτή, που με την χαρισματική του φωνή αγκαλιάζει όλα αυτά τα συναισθήματα που αναζητούμε όλοι, δίνοντας μας κάτι ξεχωριστό και μια ταυτότητα παρουσίας στο χώρο μοναδική, απ’ αυτές που γράφουν μια ιστορία στις καρδιές όλων μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here