Προχωρά στην απόκτηση του Κολοβού το “τριφύλλι”


Η Ομόνοια αναμένεται να κάνει δικό της τον Δημήτρη Κολοβό.

Η Ομόνοια πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, καταβάλλοντας στη Μαλίν, που κατέχει αυτήν τη στιγμή τα δικαιώματά του, τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει ένα ποσό κοντά στις 130.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, ο οποίος φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν κι αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Βελγίου.

«Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Βάση της συμφωνίας που είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, έχουμε από χθες ενημερώσει τη Μέχελεν ότι θα καταβάλουμε το συμφωνημένο χρηματικό ποσό εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου και συνεπώς ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει στην Ομόνοια.

Πιστεύουμε στον Δημήτρη, την ποιότητα και την προοπτική του. Για αυτό άλλωστε είχαμε προχωρήσει στην απόκτησή του, σε μια περίοδο που δεν είχε αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι αφοσιωμένος. Έχει αρκετά να δώσει και εκτιμούμε πως όσο αγωνίζεται θα γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής. Η συμφωνία με τον Κολοβό θα είναι για δυο χρόνια», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ