Το χτένισμα που θα κάνεις ως καλεσμένη σε κάθε φθινοπωρινό γάμο


Μπορεί η περίοδος με τους πολλούς γάμους να πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις κόβονται… μαχαίρι!

Ο μήνας Οκτώβριος, δε θα διαφωνήσεις, είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας, με την θερμοκρασία να είναι πιο αναποφάσιστη από ποτέ. Πρώτη σου σκέψη, λοιπόν, είναι σίγουρα τι θα βάλεις. Μπορεί σε αυτό το άρθρο να μην έχουμε κάποια απάντηση σε αυτό όμως σε βγάζουμε από έναν ακόμα κόπο, να σκεφτείς τι χτένισμα θα κάνεις!

Και όχι μόνο αυτό, σου προτείνουμε το πιο εύκολο μα και κομψό updo που δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν και ταιριάζει με οτιδήποτε πρόκειται να φορέσεις.

Συγκεκριμένα, ένα χαμηλό πιάσιμο τύπου μπαλαρίνας χωρίς όγκο και μερικά ανάλαφρα τουφάκια είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου, ταιριάζει σε κάθε στυλ και ηλικία, κολακεύει κάθε πρόσωπο ενώ σε κρατάει μακριά από φριζάρισμα, ιδρώτα καθώς και τον κίνδυνο ότι θα χαλάσει στα μέσα της βραδιάς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ TIPS:
Τα μαλλιά της δεύτερης ημέρας θα αποτελέσουν σίγουρα μία πιο γερή βάση για το χτένισμά σου.
Αν δεν έχεις μαλλιά με τόσο όγκο, ένα μπομπάρι στη βάση της αλογοουράς θα σε βοηθήσει να την τυλίξεις γύρω του και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.
Όσο πιο νωρίς περάσεις το θερμικό εργαλείο από τις μπροστινές τούφες τόσο καλύτερα γιατί έτσι η μπούκλα που θα δημιουργήσεις θα έχει χρόνο να «πέσει» και να δείχνει πιο ανέμελη.
Έχεις κοντά μαλλιά και αυτό το χτένισμα δε σε χαρακτηρίζει;

Ορίστε μία σούπερ εναλλακτική:

Βαθιά χωρίστρα και χαλαρό σπάσιμο είναι αυτό που πρέπει να κάνεις!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ