ΠΑΟΚ: Εκτός ο Λημνιός με Ξάνθη


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Δημήτρης Λημνιός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Ξάνθης. Αντίθετα, οι Ελ Καντουρί και Πέλκας επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα.Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η κάθε ομάδα έχει τη ρουτίνα της και ο κάθε προπονητής το δικό του τρόπο δουλειάς προκειμένου να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα που ακολουθεί. ΠΑΟΚ και Ράζβαν Λουτσέσκου δεν σκοπεύουν ν’ αλλάξουν τις… συνήθειές τους τώρα που πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν.

Έτσι, η Παρασκευή, όπως πάντα ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Στη «ρύθμιση» όλων των επί μέρους λεπτομερειών οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα της Κυριακής (31.03) κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρη Πέλκα και θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του τραυματία Δημήτρη Λημνιού που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Ξάνθης.

Το Σάββατο (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’ αναχωρήσει για την ακριτική πόλη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ