Ολυμπιακός: Εμετικά πανό στο ΣΕΦ για τον Φιλόπουλο. Κινείται νομικά ο Παναθηναϊκός


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν δύο εμετικά πανό στις εξέδρες του ΣΕΦ για τον Μιχάλη Φιλόπουλο, στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά με τη Ζαλγκίρις για την Euroleague. Αντιδράει ο Παναθηναϊκός.

Ντροπή! Ίσως ούτε αυτή η λέξη είναι ικανή για να περιγράψει τα δύο πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες του ΣΕΦ στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στα επεισόδια της Λαυρίου το 2007, κάποια έστειλαν μηνύματα με πανηγυρικό περιεχόμενο που παρέπεμπαν στο περιστατικό.

Στο ένα εμετικό πανό αναγραφόταν «γαύρε, θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας» και στο άλλο «φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία – 29/3/2007».Δείτε την κεντρική και την παρακάτω φωτογραφία Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα. Η διοίκηση του «τριφυλλιού», μέσω του νομικού της επιτελείου της, ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, απευθυνόμενη στην Euroleague κι όχι μόνο, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες και να υπάρξουν κυρώσεις για τα δύο εμετικά πανό στο ΣΕΦ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ