Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου


Στο πλαίσιο της τακτικής δομικής συντήρησης της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου, έχουν προγραμματιστεί – για το διάστημα μεταξύ 30 Μαρτίου και 17 Απριλίου – εργασίες βαριάς συντήρησης, για την αντικατάσταση αρμού της γέφυρας πρόσβασης Ρίου.

Κατά το διάστημα των εργασιών οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα μεταξύ 06:00 και 22:00, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σχετικές με την κυκλοφορία σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γέφυρα Α.Ε.

Για την διέλευση πεζών, θα παραμένει ανοικτό τουλάχιστον ένα από τα δύο πεζοδρόμια που διαθέτει η Γέφυρα. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για την διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων.

Σε κάθε περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας υπερμεγεθών οχημάτων (http://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/ ) για την εξέταση του αιτήματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και να προσεγγίζουν το σημείο με προσηκόντως ελαττωμένη ταχύτητα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ