Εκλογές 2019: Μητσοτάκης – Σέρρες: Έρχεται η μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η Ελλάδα μπροστά.


Στις Σέρες περιοδεύει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από όπου στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής που θα πάει τον τόπο μπροστά, στις Εκλογές 2019.

Με τη φράση “εσύ θα περπατάς εδώ και μετά, γιατί δεν τάζεις πολλά, ενώ ο άλλος που τα έδωσε όλα, όπου πάει κρύβεται”, έγινε δεκτός ο κ. Μητσοτάκης από έναν παραγωγό σε λαϊκή της Νιγρίτας, κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Μακεδονία, στην τελική ευθεία για τις Εκλογές 2019.

Και ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν άφησε αναπάντητη την ατάκα:

“Ψέματα από μένα δεν θα ακούσεις, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Υπόσχομαι όσα μπορώ να κάνω. Τα άλλα τα αφήνω σε αυτόν που κρύβεται”.

“Πρόεδρε, μας έχουν ρημάξει στα χαράτσια, δεν βγαίνει πια, άλλαξέ τα όλα” του είπε άλλος παραγωγός, ενώ ο σύλλογος μικροπωλητών της περιοχής χάρισε στον κ. Μητσοτάκη μια τιμητική πλακέτα.Εκλογές 2019: Τα αιτήματα των παραγωγών

‘Το βασικό θέμα που έθεσαν οι παραγωγοί στον Πρόεδρο της ΝΔ είναι οι επιπτώσεις που έχει η υπερφορολόγηση για την παραγωγική διαδικασία και τα εισοδήματα των οικογενειών τους αλλά και για την τιμή διάθεσης των προϊόντων από το χωράφι μέχρι το τραπέζι του καταναλωτή. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει όσα του είπαν και δεσμεύτηκε ότι θα δουν αμέσως τη διαφορά σε σύγκριση με το σημερινό καθεστώς, χάρη στις μειώσεις φόρων που προβλέπει το πρόγραμμα της ΝΔ.

Επόμενος σταθμός ήταν το Σκούταρι Σερρών, όπου ο κ. Μητσοτάκης μίλησε με τους κατοίκους σε κεντρικό καφενείο. Και εκεί το πρόβλημα που άκουγε απ’ όλους αφορούσε τους υπερβολικούς φόρους του ΣΥΡΙΖΑ. “Έτσι όπως τα έχει κάνει, δεν έχει νόημα να δουλεύεις, αυτό να του πεις στη Βουλή του Τσίπρα” του είπε ένας καταστηματάρχης.Μητσοτάκης: Σε αγροτικές μονάδες

Στη συνέχεια, καθ’ οδόν προς το Νέο Σούλι, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε αγροτικές μονάδες, ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την παραγωγική διαδικασία σε ένα μικροζυθοποιείο που παράγει τη μπύρα Voreia. Στο Νέο Σούλι, απαντώντας σε δημοσιογράφους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με μεγάλη χαρά επισκέπτομαι για ακόμα μια φορά τις Σέρρες, στο πλαίσιο αυτής της τριήμερης περιοδείας στην Κεντρική Μακεδονία. Το μήνυμα το οποίο λαμβάνω από κάθε γωνιά της Ελλάδος και εδώ από τις Σέρρες, είναι ξεκάθαρο: Ανάγκη για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να μπορέσει επιτέλους ο τόπος να πάει μπροστά, να δημιουργηθούν νέες δουλειές, να καθίσουν τα νέα παιδιά στον τόπο τους, να μειωθεί η φορολογία, να πάρει μπροστά η οικονομία.

Αυτό είναι ένα μήνυμα το οποίο είναι πανίσχυρο πια, και μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το εκφράσει.

Και στις εκλογές που έρχονται, ξεκινώντας από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι Έλληνες πολίτες θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα, καταψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα για όλα όσα είπε και δεν έκανε, για τους φόρους που έβαλε, για τη συμφωνία των Πρεσπών, για το διχασμό.

Αλλά θα υπερψηφίσουν και τη Νέα Δημοκρατία ως τη μόνη δύναμη που μπορεί σήμερα να εκφράσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το μήνυμα έλαβα και εδώ στις Σέρρες, όπου περιόδευσα. Ο κόσμος πολύ ζεστός, πολύ θερμός. Και πιστεύω ότι αυτό το μήνυμα θα εκφραστεί με εκκωφαντικό τρόπο στην κάλπη”.Σε ερώτηση που δέχθηκε για το σχέδιό του για τη Μακεδονία, απάντησε:

“Έχουμε δεσμευτεί για ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο που αφορά τη Μακεδονία, που θα μπορέσει να αναδείξει τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βόρειας Ελλάδας και ειδικά της Μακεδονίας. Μίλησα και χθες (σ.σ. Παρασκευή 29.3.2019) για την ανάγκη να προστατέψουμε το όνομα της Μακεδονίας, το brand της Μακεδονίας, μέσα από μια οργανωμένη επικοινωνιακή στρατηγική με μπροστάρη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με υποστήριξη από το κεντρικό κράτος.

Από εκεί και πέρα, όπως γνωρίζετε, ανακοινώσαμε πρόσφατα και το πρόγραμμα των υποδομών, τα μεγάλα έργα τα οποία δεσμεύεται η Νέα Δημοκρατία ότι θα μπορέσει να υλοποιήσει. Και σε συνεργασία με την περιφέρεια θα καλύψουμε και τα όποια κενά υποδομών υπάρχουν στην Κεντρική Μακεδονία.

Όμως, η οικονομική δραστηριότητα της Κεντρικής Μακεδονίας είναι άμεσα συνυφασμένη και με τον πρωτογενή τομέα, με τον αγροτικό κόσμο, ο οποίος σήμερα υποφέρει, όπως υποφέρουν και οι κτηνοτρόφοι μας. Έχουμε παρουσιάσει και για τον τομέα πολιτικής αυτόν συγκεκριμένες προτάσεις, και φυσικά και οι αγρότες μας θα είναι οι πρώτοι ωφελημένοι από μια συνολική πολιτική μείωσης της φορολογίας και των εισφορών».

Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη η Πρώτη Σερρών, το χωριό στο οποίο γεννήθηκε ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ