Ηράκλειο: Της είπαν ότι ο γιος της σκότωσε ένα παιδί και της πήραν 10.000 ευρώ


Για μια ακόμη φορά κατάφεραν να γεμίσουν με χρήματα τις τσέπες τους «παίζοντας» με την αγωνία μιας ηλικιωμένης μητέρας, οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία που δρουν στο Ηράκλειο. Παρ’ όλο που το είδος της κομπίνας έχει παλιώσει πλέον, οι επιτήδειοι κατάφεραν να αρπάξουν 10.000 ευρώ από μια 74χρονη.

Όπως συνήθως, οι απατεώνες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και της είπαν ότι ο γιος της τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του ένα αγοράκι και της ζήτησαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δήθεν για να μην έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή, η ταραγμένη 74χρονη άκουσε από το ακουστικό κάποιον που έκλαιγε παριστάνοντας το γιο της και της ζητούσε να τους δώσει τα χρήματα που ζητούσαν.

Η ανυποψίαστη γυναίκα έκλεισε ραντεβού με τους δράστες και, σύμφωνα με το ekriti.gr, τους παρέδωσε ποσό ύψους 10.000 ευρώ που ήταν όλες οι οικονομίες της. Φυσικά, ο «εισπράκτορας» τα πήρε και έγινε καπνός, ενώ πολύ μετά η 74χρονη μίλησε τηλεφωνικά με το γιο της και κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ