Συγκίνησε ο Μόρας. “Αφιερώνω το γκολ στον αδερφό μου” pics


Ο Βαγγέλης Μόρας πέτυχε το νικητήριο γκολ της ΑΕΛ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) και το αφιέρωσε στον αδερφό του. Συγκινημένος, ο έμπειρος αμυντικός φίλησε την πινακίδα για το ίδρυμα στη μνήμη του Δημήτρη Μόρα, που έφυγε από τη ζωή το 2015.

Ο Βαγγέλης Μόρας κατάφερε με δικό του γκολ -το πρώτο του στην Α Εθνική- να δώσει σημαντική νίκη στην ΑΕΛ, αλλά ο πανηγυρισμός του έφερε στην επιφάνεια κάτι που ο ίδιος είχε βάλει σαν στόχο.

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: Ανατροπή παραμονής για τους «βυσσινί»! Ιστορικό γκολ ο Μόρας

Ο έμπειρος αμυντικός έδειξε τον ουρανό και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο αδερφό του, Δημήτρη, που σε ηλικία 33 ετών έφυγε από τη ζωή το 2015, νικημένος από τη λευχαιμία. Μάλιστα, αμέσως μετά, πήγε στις διαφημιστικές πινακίδες και φίλησε αυτήν που αναφέρεται στην πρωτοβουλία για τον αδερφό του.

Ο Βαγγέλης Μόρας έχει ιδρύσει το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο «Save Μ.ΟΡ.Α.Σ», αφιερωμένο στη μνήμη του αδερφού του (σ.σ. είχε κάνει δωρεά μυελού των οστών, ώστε να τον βοηθήσει).

Ο Έλληνας αμυντικός έκανε την ίδια κίνηση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, φιλώντας τη συγκεκριμένη πινακίδα. Μάλιστα, είχε βγάλει την εμφάνιση της ΑΕΛ και φαινόταν ένα μπλουζάκι με το μήνυμα “Save Μ.ΟΡ.Α.Σ”.

Λίγο αργότερα, ο χαρούμενος -για τη νίκη της ΑΕΛ- και συναισθηματικά φορτισμένος Μόρας, αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο αδερφό του. “Το αφιερώνω στον αδερφό μου. Είναι κάτι που ήθελα να το πετύχω. Ήθελα πως και πως να πετύχω ένα γκολ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης των “βυσσινί”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ