Μνημόσυνο για τον Εύζωνα – Σαράντα ημέρες χωρίς τον Σπύρο Θωμά


Aρχιερατικό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του 25χρονου Πατρινού Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς Σπύρου Χρ. Θωμά, έγινε σήμερα (31/3/2019) το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών, στο οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Πριν σαράντα μέρες ο 25χρονος Σπύρος Θωμάς, έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή με την είδηση να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο.

Οι γονείς του Χρήστος και Νίκη, ο αδελφός του Χρήστος, στενοί συγγενείς και φίλοι τίμησαν τη μνήμη του παλικαριού που άφησε ξαφνικά και απροσδόκητα την τελευταία του πνοή, την ώρα που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Προεδρική Φρουρά.

To ιστορικό

Ο Εύζωνας από την Πάτρα πέθανε ξαφνικά στις 21 Φεβρουαρίου 2019. Είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, δύο ώρες πριν αισθανθεί αδιαθεσία και μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, της Πέμπτης, ώρα 13:00-14:00 είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπως είχε κάνει και το ίδιο βράδυ, ώρα 19:00-20:00.

Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 ο άτυχος νέος βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδινό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε.

Ο νεαρός ήταν αθλητής μπάσκετ και είχε ξεκινήσει από την ακαδημία της Παναχαϊκής, συνεχίζοντας την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών και σε άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ