«Ποτάμι» VS Δανέλλη: Πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος

Αφορμή για το σχόλιο από το «Ποτάμι» μια απάντηση του Σπύρου Δανέλλη για το εάν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Το «Ποτάμι» δεν φαίνεται να «συγχωρεί» στον Σπύρο Δανέλλη την απόφασή του να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ -και μάλιστα εν λευκώ, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει με επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής.

Φαίνεται πως το «τραύμα» που άνοιξε η θυελλώδης συνεδρίαση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να επουλωθεί.

Με αφορμή μια απάντηση του Σπύρου Δανέλλη για το αν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, το «Ποτάμι» σχολιάζει: «Σε παρακλητικό ύφος κινείται η απάντηση του Σπύρου Δανέλλη στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. «Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, θα φανεί», απαντά ο κ.Δανέλλης στο ερώτημα του Έθνους αν είναι θέμα ημερών η κάθοδος του στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εποχές που έλεγε «δεν θα είμαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι αν είμαι θα παραδώσω την έδρα μου στο Ποτάμι γιατί εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους», έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα στην ουρά περιμένει και αυτός μια θέση, μια εξασφάλιση, κάτι τις τέλος πάντων που θα μειώσει την αγωνία του για το μέλλον».

Και το σχόλιο από το «Ποτάμι» καταλήγει: «»Αχ, πού ‘σαι, νιότη, που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος», που λέει και ο ποιητής».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here